Céginformáció
hun.gifgbr.gifdeu.gif
Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 16-18.
Tel. / Fax.: +36-70-3206564
info@sarkpont.hu
Hírlevél regisztráció
*
*
Termékeink
A gesztenyéről...
Megítélt támogatásaink
Gesztenyével az egészségért
Receptgyűjtemény
Whiskys gesztenye puding
Bevezető:
A whiskys gesztenyepuding whisky-tartalma eléggé alacsony, de bátor vállalkozók az arányokat felboríthatják, ha vállalják a következményeket. Amennyiben az itt található receptet követik, egy zamatos, különleges és finom desszertet kapnak. A kísérletezéshez pedig sok sikert, és bátran írják meg az eredményt!

Hozzávalók:Elkészítése:
A gesztenyepürét összekeverjük a tejszínnel és a whiskyvel, majd hozzáadjuk a cukorral és a mazsolával felvert tojásokat és jó alaposan összekeverjük. A keveréket a kivajazott kis sütőformákban eloszlatjuk. Lefedjük sütőpapírral és a párolótálban főzzük 30 percig. Hagyjuk kihűlni. Fordítsuk ki, majd a whiskys gesztenye puding pirított mandulával megszórható, ezáltal díszíthető.
   
SARKPONT ZRT. Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.