Engedje meg, hogy segítsek Önnek a választásban, mintegy ízelítőt adva ezzel termékeink repertoárjából.
Ha desszertek, sütemények, krémek készítéséhez kívánja felhasználni a gesztenyét, akkor a
A Hagyományos és Klasszikus gesztenyepürék összetételüket tekintve megegyeznek, azonban a felhasznált gesztenye- alapanyagban jelentős a különbség. A Klasszikus gesztenyepüré válogatott, I. osztályú alapanyagból, speciális technológiával készül.
Amennyiben Önnek magas a minőségi elvárása és nem híve az aromásított ínyencségeknek ( a természet adta ízeket részesíti előnyben), abban az esetben a Bio gesztenyepürét ajánlom, de ha a tradícionális ízek kedvelője, akkor a Klasszikus gesztenyepüré felhasználását javaslom.
Natúr termékeink egyike sem tartalmaz hozzáadott cukrot, valamint egyéb adalékanyagot, szinte bármilyen élelmiszer ízesítéséhez használható és húsok töltéséhez is
kiváló.
A Natúr gesztenyemasszához képest a gesztenyerizs magasabb előkészítettségű (nem kell burgonyanyomón átpasszírozni és gyorsan felenged), úgynevezett konyhakész
termék.
Remélem sikerült könnyebbé tenni a választást, hiszen a finom, ízletes étel titka a kiváló, és igényes alapanyagokban rejlik. A sütéshez, főzéshez jó munkát kívánok, az ízletes ételek elfogyasztásához pedig jó étvágyat!
Egyed Károly elnök- vezérigazgató