Céginformáció
hun.gifgbr.gifdeu.gif
Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 16-18.
Tel. / Fax.: +36-70-3206564
info@sarkpont.hu
Hírlevél regisztráció
*
*
Termékeink
A gesztenyéről...
Megítélt támogatásaink
Gesztenyével az egészségért
Receptgyűjtemény
Gesztenyekrémleves gombával és sonkacsíkokkal
Bevezető:
A gesztenyekrémleves gombával és sonkacsíkokkal egy különös ízvilágot jelenít meg, ám a sonka elhagyásával is ugyanolyan finom, zamatos ételt kapunk, és így esetleg vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Hozzávalók:
  • 25 dkg natúr gesztenyemassza
  • 2-3 dkg csomag szárított erdei gomba
  • 1 nagyobb burgonya
  • 2-3 dl tejszín
  • 5 dl húsleves (leveskockából)
  • egy kevés bors, snidling, kakukkfű, őrölt szerecsendió
  • 1 csomag pármai jellegű sonka
Elkészítés:
A szárított gombát langyos vízbe áztatjuk a csomagoláson megadott időre (ált. 15 perc), a burgonyát, gombát, gesztenyét a húslevesben feltesszük főni 10-15 percre. Ha kész, leturmixoljuk, belekeverjük a tejszínt és snidlinggel, kakukkfűvel, őrölt szerecsendióval, borssal ízesítjük. Ha szükséges, sózzuk és még egyszer felforraljuk. Tálaláskor apróra vágott sonkával hintjük meg, így lesz nevéhez hűen gesztenyekrémleves gombával és sonkacsíkokkal.
   
SARKPONT ZRT. Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.