Céginformáció
hun.gifgbr.gifdeu.gif
Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 16-18.
Tel. / Fax.: +36-70-3206564
info@sarkpont.hu
Hírlevél regisztráció
*
*
Termékeink
A gesztenyéről...
Megítélt támogatásaink
Gesztenyével az egészségért
Receptgyűjtemény
Gesztenyerolád narancskrémmel töltve
Bevezető:
A gesztenyerolád narancskrémmel töltve egy igazi különlegesség. Nem csak a neve, de íze is egyedülálló, hát még az elkészítése! De megéri fáradozni, az eredmény minden várakozást felülmúló!

Hozzávalók:
  • 75 dkg klasszikus gesztenyepüré
  • 2 evőkanál rum
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 dl tej
  • 5 dkg margarin
  • 5 dkg porcukor
  • 2 db narancs
  • csokimáz (tortabevonóból)
Elkészítés:
A narancsok héját lereszeljük, az egyik levét kifacsarjuk, a másikat lehártyázzuk és a húsát felaprítjuk. A narancskrémhez lisztből, tejből, narancsléből besamellt főzünk, ha kihűlt, kanalanként belekeverjük az előre habossá kevert - margarinból, cukorból, narancshéjból készült - krémbe. A legvégén keverjük bele a narancs húsát. A gesztenyepürét és a rumot keverőgéppel átdolgozzuk, majd egy háztartási fólián vizes kézzel kb. 30x20 cm nagyságúra nyomkodjuk.
A közepére csíkban elosztjuk a narancskrémet és a háztartási fólia segítségével a gesztenyét feltekerjük. Legalább 2 órára hűtőbe tesszük, majd a háztartási fólia levétele után bevonjuk csokimázzal, így elkészül a gesztenyerolád narancskrémmel töltve.
   
SARKPONT ZRT. Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.