Céginformáció
hun.gifgbr.gif
Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 16-18.
Tel. / Fax.: +36-70-3206564
info@sarkpont.hu
Hírlevél regisztráció
*
*
Termékeink
A gesztenyéről...
Megítélt támogatásaink
Gesztenyével az egészségért
Receptgyűjtemény
Mogyorókrémes gesztenyepüré
Bevezető:
A mogyorókrémes gesztenyepüré olyasmi, mint az egyszeri matematikus szlogenje, aki nem halmozza az élvezetet, hanem élvezi a halmazokat. Csakhogy itt pont fordítva van, hiszen itt az élvezeteket halmozza a mogyorókrémes gesztenyepüré fogyasztója. Különlegességét annak köszönheti, hogy különféle, mégis hasonló gyümölcsökkel teszi finomabbá ételét.

Hozzávalók:
  • 75 dkg natúr gesztenyemassza
  • 20 dkg mogyorókrém
  • 10 dkg porcukor
  • 7 dkg kandírozott citrom- és narancshéj
  • 7 dkg reszelt narancshéj
  • 1 pohár tej
  • 4 cl rum
  • 2 dl tejszín
Elkészítés:
A gesztenyét felengedés után burgonyanyomón áttörjük, majd elkeverjük a tejjel, a mogyorókrémmel, 5 dkg cukorral és a rumban előzőleg megáztatott kandírozott citrom- és narancshéjjal. A gesztenyepürét kelyhekbe adagoljuk, majd néhány órára a hűtőbe tesszük. A mogyorókrémes gesztenyepüré tálalása előtt a tejszínt a maradék porcukorral felverjük.
   
SARKPONT ZRT. Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.