Céginformáció
hun.gifgbr.gifdeu.gif
Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 16-18.
Tel. / Fax.: +36-70-3206564
info@sarkpont.hu
Hírlevél regisztráció
*
*
Termékeink
A gesztenyéről...
Megítélt támogatásaink
Gesztenyével az egészségért
Receptgyűjtemény
Gesztenyés káposztaleves
Bevezető:
A gesztenyés káposztaleves hasonlít az olasz gesztenyekrémlevesre, ám annál egyszerűben elkészíthető. A gesztenyék kicsit darabossága extrém hatást kölcsönöz az ételnek, kiváló vasárnapi ebéd válhat belőle.

Hozzávalók:
  • 25 dkg natúr gesztenye-szemek
  • 20 dkg füstölt császárszalonna
  • 2 evőkanál vaj
  • 1 kis fej káposzta
  • 0,5 evőkanál szójaszósz
  • 5 dl húsleves (leveskockából)
  • 1-1 csipet só és bors
Elkészítése:
A gesztenyéket forró, sós vízben 20 percig főzzük, majd leszűrjük és hagyjuk száradni. A szalonnát kockákra vágjuk és kivajazott serpenyőben megpirítjuk. Beletesszük a darabokra vágott káposztát, sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a húslevest meg a szójaszószt és belerakjuk a gesztenyét. A gesztenyés káposztaleves teljes elkészüléséhez kis lángon, néha megkeverve 15 percig főzzük.
   
SARKPONT ZRT. Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.