ifs-food.jpg
Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 16-18.
Tel. / Fax.: +36-70-3206564
info@sarkpont.hu


...
Kosárban: 0 db, 0 Ft
Gesztenyés termékek
Szelídgesztenye facsemete
Szörpök
Fizetési és szállítási információk
A szállítási határidő, a megrendelés beérkezését követő naptól számított 4 munkanap.Csomagjainkat a Magyar Posta Logisztika (MPL) továbbítja! (A megszabott szállítási díjak csak Magyarország területére érvényesek.) Kérjük, hogy rendeléskor elérhető kiszállítási címet és telefonszámot szíveskedjen megadni.

Áruházunkbank három fizetési mód közül választhat.
  • Utánvét: Az áru ellenértékét és a szállítás költségét a szállítást teljesítő futárnak az átvételkor kell kifizetni.
  • Banki átutalás előre: A számlát előre eljuttatjuk Önnek email-ben, vagy faxon. Az átutaláskor kérjük a számla számát írják bele a megjegyzés rovatba! A pénz számlára való bérkezését követően feladjuk a csomagot. Bankszámlaszámunkat és cégünk adatait ide kattintva, vagy a "Kapcsolatok" menüben tudja megnézni.
  • Készpénzben személyesen: Ügyfélszolgálatunkon készpénzes fizetéssel veheti át a megrendelt termékeket.

Általános csomag esetén:

1299 Ft szállítási díjat kell fizetni amennyiben Ön előre elutalta az összeget!
1499 Ft száíllítási díjat kell akkor fizetni, ha utánvétes fizetést választotta.
Ingyenes a szállítás, ha a vásárlása eléri a 15.000 Ft-ot

Facsemete rendelése esetén a szállítási díjak a következők: (Facsemete kiszállítási díjak esetében a szállítás az alábbi díjak szerint történik minden esetben. Facsemetére nem vonatkozik az értékhatártól függő ingyenes kiszállítás!)

~1867 Ft/db szállítási díjat kell fizetni, ha utánvétes fizetést választotta.
~3100 Ft/2 db szállítási díjat kell fizetni, ha utánvétes fizetést választotta.
~3500 Ft/3 db szállítási díjat kell fizetni, ha utánvétes fizetést választotta.
~3900 Ft/4 db szállítási díjat kell fizetni, ha utánvétes fizetést választotta.
~11.100 Ft/24 db (458 Ft/db) száíllítási díjat kell fizetni, ha utánvétes fizetést választotta.

Szállítási határidők
  • A termékekből nagy készleteket tartunk. Átlagos esetben a megrendelt termékeket 24 órán belül átadjuk a logisztikai partnerünknek, (2, de legkésőbb 4-5 napon belül megérkezik Önhöz) ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e termék nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon.

Írja meg véleményét, észrevételeit
  • Véleményét, észrevételeit, panaszait kérjük nyugodtan írja meg e-mailben, minden észrevételre reagálunk, és minden olyan esetet, amikor a rendelést a mi vagy beszállítónk hibájából nem teljesítettük, vagy rontottuk el, teljes rugalmassággal kezeljük a helyzetet vagy pénz visszafizetési garanciával élünk. panaszait kérjük nyugodtan írja meg e-mailben, minden észrevételre reagálunk, és minden olyan esetet, amikor a rendelést a mi vagy beszállítónk hibájából nem teljesítettük, vagy rontottuk el, teljes rugalmassággal kezeljük a helyzetet vagy pénz visszafizetési garanciával élünk.

Abban az esetben, ha a címzett nem tartózkodik a megadott címen és meghiúsul a kézbesítés:
A futár a csomagot a következő munkanap ismételten megpróbálja kézbesíteni. Ezt követően értesítőt hagy. MPL értesítőn megjelölt postán kell átvenni a csomagot 5 munkanapon belül.
Kérjük, a csomagot kézbesítés után a futár jelenlétében szíveskedjék kibontani, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
   
SARKPONT ZRT. Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.